Credits

Deze pagina hou ik een beetje bij voor mezelf. Met webontwikkeling ben ik al heel lang bezig en de technologie staat natuurlijk ook niet stil. Steeds werd deze site in een nieuw jasje gestoken. Het is wel eens grappig om die oude "creaties" opnieuw te zien 😉

Van nieuw naar oud …

Versie 8De échte start van Cassy ICT. Deze keer heb ik een bestaande template aangepast + de creatie van mijn eigen professionele logo. Aangezien ik websites aanbiedt die gemaakt zijn met Drupal, Joomla of WordPress, maakte ik deze website onder het motto "Eat Your Own Dogfood"
Hoewel ik deze website nog steeds mooi vond, ben ik er vanaf gestapt omdat ze niet goed zichtbaar was op mobiele toestellen. (Tablets & Smartphones)

Versie 7Eén van de versies die het meest tijd heeft gevergd qua layout. Een nieuw logo, een frisse nieuwe look & mooi dynamisch. Met deze website wou ik mezelf persoonlijk voorstellen. Het was de (kleine) start voor de uitbouw en uithangbord voor het leveren van Webdesign diensten. Deze layout is "from scratsch" gemaakt in Photoshop.

Versie 6Weinig negatieve punten over deze re-build, maar niet zo visueel aantrekkelijk. Het is volledig W3C goedgekeurd en gebruikt CSS voor de volledige tab-layout.
Misschien toch een puntje van kritiek. Deze website zal niet volledig zichtbaar zijn met kleine browsers zoals PDA’s of mobiele telefoons.

Versie 5Deze vijfde versie is niet lang online gebleven. Eigenlijk was het meer een test-site om te bewijzen dat ik in staat was een mooie frameless website te maken. Als je het logo bekijkt is het in de achtergrond ingedeeld in 3 stukken. Deze site kon ik moeilijk W3C compatibel maken, waardoor deze ook in de prullenmand is beland. Tekstuele browsers, zoals Lynx konden ook niet overweg met deze site.

Versie 4Een nieuwe manier om navigatie-menu’s te maken werd uitgetest in deze versie. Een van m’n vrienden leerde me een manier om Javascript pull-down menu’s te maken in Macromedia Fireworks. Uiteraard moest ik dit eens uittesten. Het was ook de bedoeling om een meer professionele look na te streven, wat wel handig bleek tijdens mijn eerste zoektocht naar werk 🙂

Versie 3Dit lijkt wellicht geen grote verandering ten opzichte van de versie hieronder. Eigenlijk was het dat wel. Hier leerde ik het gebruik van CSS om de layout te bepalen van een website. Uiteraard moest ik elke pagina gaan reviseren. Als u goed kijkt, ziet u een link naar een shoutbox en guestbook, welke ik zelf gemaakt hebt met PHP 4.0. Dit was mijn eerste ervaring met de scripttaal.
Een tweede grote impact was het streven naar een volledige W3C HTML compatibele website.

Versie 2In de volgende nieuwe stijl, zorgde ik er voor dat minder frames werden gebruikt. Een javascript muis-tracking-script werd nog steeds gebruikt, en de hele layout werd verbeterd. Een heleboel feedback heb ik verkregen van collega’s en vrienden, waaruit deze site ontstond.

Versie 1Dé allereerste versie van de Cassy-website. Zoals je ziet is deze érg basic. Er werden veel te veel frames gebruikt, maar dit was ook mijn eerste projectje, de eerste aanraking met HTML. De hoofdbedoeling was informatie te verschaffen over mezelf en ondertussen te experimenteren. Ik had eindelijk mijn eigen website… 🙂